Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaklencsés vagyok, probalen...

Kontaklencsés vagyok, probalencsém van, ezek a dolgok normálisak?

Figyelt kérdés

Nehéz olvasni. Látásra jó, de olyan mintha be lenne könnyezve a szemem. Sokat pislogok még. 2 napja hordom, nem rossz, megtudom szokni, csak lehet az a gond, hogy a kontaklencsét úgy raktam be, hogy alatta volt egy kis folyadék, és az miatt látok így "homályosabban"?

Olvasáshoz rossz csak, nem olyan könnyű kivenni a betűket. De jóval praktikusabb.

2013. máj. 9. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Először én sem láttam közelről a betűket, de aztán már hozzá szoktam, meg azóta váltottam márkát is. Szóval ez már nem okoz gondot nekem. Csöpögtesd le jobban, mert az nem jó ha azt érzed hogy állandóan be lenne könnyezve a szemed.
2013. máj. 9. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha olvasáshoz rossz, akkor nem jó! Mi jóval praktikusabb? Ha nem látsz vele rendesen, akkor nem jó! Nem amiatt látsz homályosan, hogy volt alatta egy kis víz, hanem valószínűleg nem jó a dioptriája.
2013. máj. 9. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem normális.

Betartottad a hozzászoktatást? Tehát hogy 1. nap csak 1-2 órára teszed be, és fokozatosan emeled?

Olvasáshoz is jól kéne, hogy láss vele. Jól tetted be a lencsét, nem fordítva?

Valószínűleg másik lencsetípusra lesz szükséged.

2013. máj. 9. 15:42
 4/6 A kérdező kommentje:

tegnap még jó volt.

Akkor kaptam, azt mondta az orvos csak este vegyem ki.

Arra gondolok még, hogy nem tisztult ki a lencse lehet. Vagy össze újlenyomatoztam (azon a szememen nehéz volt berakni).

2013. máj. 9. 15:46
 5/6 A kérdező kommentje:

most kivettem őket, beáztattam.

Olvasásnál nem az a gond hogy nem látom, hanem nehéz kivenni, de csak kisbetűnél, nagynál nem. Kicsit is elolvasom, csak olyan "fárasztó".

Tegnap nem voltak amúgy ilyen gondok. Pont az a szemem egyébként a cinkes, ami nem is cilinderes és amelyikkel jobban láttam még tegnap.

Tegnap délután 3-tól estig, ma meg 12-től 16-ig volt a szememben.

2013. máj. 9. 15:59
 6/6 A kérdező kommentje:
most visszaraktam. Most jó, szerintem kellett egy kis pihi a szememnek azért volt gyenge.
2013. máj. 9. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!