Mennyi idő alatt múlik el az árpa?
Az a helyzet hogy nekem ma reggel beduzzadt a szemem, még csak piros és fáj, a szemem nem vörös csak a szemhéjam, reggel óta kb 10 percenként kenegetem kamillával, anyukám szerint árpa lesz belőle. Az a baj viszont, hogy nekem muszáj hétfőtől iskolába mennem, mert dolgozatokat írunk, és ez az egyetlen esélyem arra, hogy javítsak, illetve csütörtökön matematikából próbaérettségit is írunk, szóval tényleg ha törik, ha szakad be kell mennem.
Mit csináljak, hogy addig elmúljon? Egyáltalán el fog ez addig múlni? Ha kenegetem kamillával jobb lesz? Mit csináljak vele?
Előre is köszönöm a válaszokat! :) 18L
Lehet csak be van gyulladva, menj el ügyeletre.
Ha tényleg árpa akkor nem sok jóval szolgálhatok, volt osztálytársamnak, és a húgomnak is műtötték...
Ójaj.. én most fogok érettségizni úgyhogy remélem tényleg csak be van gyulladva.. Kár hogy nem tudom most lefényképezni, a szemhéj széle van begyulladva: [link]
Itt a bekarikázott részen piros és fáj ha megérintem.
Egyébként köszönöm a választ, ment a zöld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!