Mennyibe kerülhet a cilinderes kontaktlencse?
Alapjában véve elfogadható árúk a kontaktlencsék. Viszont nekem van cilinder a szememen és minden honlapon mást írnak. Kerestem, találtam is, de nem volt tiszta.
Aki esetleg hasonló problémával küzd és kontaktlencsét hord, tudna nekem segíteni, hogy mennyivel drágább, mennyibe kerül és érzésre "keményebb" -e , mint azt mondják.
Illetve arra lennék még kíváncsi, hogy ezen a linken : [link] leírják, hogy 3 db, havi kontaktlencse. Ez azt jelenti, hogy 1 db egy hónap vagy ez a 3 egy havi adag.
Sajnos nem vagyok tájékozott..
Köszönöm!
Szia! Nekem a az egyik cilinderes lencse, fél éves adagja így 20 000 Ft, nem érzem semmivel se keményebbnek mint a másik szememben lévőt.
A havi kontaktlencse a kihordási időt jelenti, magyarul 1 lencsét 1 hónapig hordhatsz, de én optikai szaküzletben vennék helyetted, ott bemérik a szemed felírják a megfelelőt és megtanítják behelyezni (ez eleinte nagyon nehéz volt nekem).
Az ár attól függ hol veszed, neten is mindenhol más amint láthatod. Optikában ennél is drágábbak.
Én nem éreztem különbséget anyagában, bár csak egy hétig hordtam.
A 3 db lencse az 3 db lencse, és mindegyik 1 hónapig hordható. Bár a belinkelt az elég rossz fajta, mert az oxigén áteresztése szinte semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!