Kontaktlencséd bázisgörbülete megegyezik a szemed bázisgörbületével?
Figyelt kérdés
Ha van eltérés, mennyi?2013. febr. 9. 17:28
1/3 anonim válasza:
A szemem 8.4 de volt már 8.3 és 8.6-os lencsém is, egyikkel sem volt gond.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nincs. Nem jó ötlet kisebb görbületű lencsét használni, mert sértheti a szaruhártyád. Biztos van némi rugalmassága a lencsének, de én nem játszanék a szemem világával. Akkor már inkább nagyobb görbület.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem is akarok én magamtól kontaktlencsét választani, csak régebben volt olyan, hogy a 9,0-es görbületemre 8,6-os kontaktlencsét adott az orvos. Talán nem volt nagyobb, azért adta... Kényelmetlen volt, nem szívesen hordtam, emiatt szemüvegre váltottam újra. (Régen volt jó lencsém, csak nem tudom milyen volt.)
2013. febr. 10. 21:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!