Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Napi kontaktlencse használata?...

Napi kontaktlencse használata? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tegnap csináltattam kontaktlencsét először és a napi lencse mellett döntöttem. Elmondta a szemészem, hogy reggel beteszem este pedig ki. És ha én este szeretnék menni valahová, akkor hagyhatom a bent a lencsét ami egész nap volt vagy rakja be újat? mennyi ideig lehet bennem, 12 órát?
2013. febr. 7. 10:32
 1/2 A kérdező kommentje:
*benne
2013. febr. 7. 17:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Többféle lencse létezik, a napi lencsék 10-12 óráig bírják, nézd meg, milyen fajta. Sokkal tovább semmiképp ne hagyd benne, bántani fogja a szemed. És aludni végképp ne próbálj benne, én egyszer megtettem, és úgy ébredtem, hogy nagy fehér köd volt, amit láttam, semmi más, aztán nagy nehezen kiszedtem, és fájt meg ömlött a könnyem. Amúgy, ha a szabályokat betartod, sztem nagyon klassz dolog a lencse, sokkal szabadabb az ember, mint szemüvegben. :)
2013. febr. 8. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!