Ha alaki színes kontaktlencsét tesz be, akkor színesen is fog látni?
Én 2009. december elején vettem színes kontaktlencsét.
Az üzletben időpontot adtak egy orvosi vizsgálatra. A vizsgálatért csak akkor kellett volna fizetni, ha végül mégsem vásárolok az üzletben lencsét.
A vizsgálat megvolt, aztán kiválasztottam, hogy milyen színt szeretnék.
A lencséket csak akkor adták oda, ha felügyelet mellett sikerült beraknom és kivennem magamnak a lencséket.
(Erre a próbára célszerű smink és méretes körmök nélkül menni. Nekem ugyan a saját körmöm volt hatalmas, de még így is megszenvedtem, mire sikerült a lencse berakása. Viszont a kivétel nagy körmökkel még macerásabb.)
A színével sajnos nem vagyok elégedett.
A szemem eredeti színe: kékes-szürkés-zöldes, de inkább kék.
Először a FRESHLOOK Colorblends márka türkiz kék lencséjét választottam. De senki nem vett észre változást.
Másodjára ugyanezen márka zöld lencséjét választottam, de az eredmény ugyanaz.
Egyelőre még én is keresem a megfelelő márkát és színt.
Egyébként a lencséket a Vision Expressben vettem, darabját 3785,-Ft-ért. Az orvosi vizsgálat 5000,-Ft-ba került. Kellett még venni lencseápoló szert, ebben volt egy lencsetároló is.
A Freshlook Colorblends lencsék egy hónapig használhatóak, természetesen nappali használatra lettek kitalálva.
Még egy gondolat.
Ha úgy indultok el otthonról, hogy kontaktlencsét viseltek, ne feledjétek otthon a lencsetárolót és a lencseápoló szert. Ugyanis bármikor adódhat olyan helyzet, amikor gyorsan szeretnél megszabadulni a lencséktől. Azonban, ha nincs nálad a szett, akkor tönkre mehet a lencséd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!