Mit csináljak akkor, ha véletlenül egybe raktam a 2 kontaktlencsémet? /többi lent/
Figyelt kérdés
Tegnap este véletlen össze raktam őket, és nem, hogy melyik melyik. Beraktam úgy, ahogy gondoltam, de nem láttam rendesen. Aztán fordítva is, de úgy is homályos volt. Plusz fájtak is. Mit csináljak? A 2 lencse állítólag (ha jól emlékszek) teljesen más. Mármint hogy ilyen deformált a szemem, de máshogyan a kettő. Plusz más dioptriás is.2013. jan. 29. 05:45
1/3 anonim válasza:
A jó oldalával próbáltad, nincs ki fordulva?
2/3 anonim válasza:
Ahogy rendesen látsz vele úgy rakd be. Ha fájtak, akkor az ki lehetett fordulva, de azt már csak meg tudod állapítani ha ránézel.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ki volt e fordulva, de később mielőtt elmentem suliba, beraktam, és nem fájtak meg jók is voltak. Amúgy lehetséges hogy ki voltak fordulva. Így viszont az a kérdésem van, hogy ha ne adj isten megint ez történne, akkor nem kell attól félnem, hogy elfertőződik a szemem, mert a másik lencsét rakom be, ugye?
2013. jan. 29. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!