Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szem romlása miatt is megválto...

Szem romlása miatt is megváltozhat a mentális állapot?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 21:06
 1/7 A kérdező kommentje:
nem tudtam hogy most a szemproblémához vagy a mentális állapothoz irjam :)
2013. jan. 24. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, különösen, ha aggódik a szeméért.
2013. jan. 24. 21:58
 3/7 A kérdező kommentje:
olyanra gondolok mint pl.: enyhébb öntudatzavar, ájulásérzések...
2013. jan. 25. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, de nem azért, mert a szem romlik, hanem azért AMIÉRT a szem is romlik, például ha egy olyan betegség okozza a szem romlását, amely a mentális állapotra is hat.

Viszont egyet értek az előttem válaszolóval is, szinte bármilyen fizikális betegség kihat a mentális állapotra, mert valamilyen szinten szinte mindenki ingerültebbé válik ilyenkor.

2013. jan. 26. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak kivizsgáltatnám, hogy a szem romlása nem egy másodlagos tünet-e, a fő probléma pedig nem-e neurológiai.
2013. jan. 27. 10:15
 6/7 Dirkham válasza:
valószínű továbbküldik szemészetről a vizsgálatok után (szemnyomásmérés, fundusvizsgálat, látóélessg, stb) további osztályokra kivizsgálásokra
2013. febr. 4. 06:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Neurológiai vizsgálaton voltam már ott nem találtak semmit, de mégse olyan mint korábban (most olyan öntudatlan szerűség), depressziós nem vagyok, kb 2-3 depiből keveredtem ki 2012 nyara óta...Sokat vagyok gépnél, ha nem tudok géphez kerülni telefonozok, ha az lemerük vagy épp nem tudom használni tv-zek, nem tudnék ezek nélkül meglenni, előfordulhat hogy ezek miatt is lehetek ilyen? Azt megfigyeltem hogyha közelre nézek és hirtelen távolra akkor észreveszem hogy lassaban figyelek távolabbra (fókuszálásra gondolok)
2013. febr. 7. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!