Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Úszkáló foltok?

Úszkáló foltok?

Figyelt kérdés

Helló!

Egy pár éve észrevettem, hogy úszkáló pöttyöket, csíkokat látok, és követik a szemmozgásom. Elég sok van belőle, és nagyon zavaró, mert egy fekete is van. Lehet ez ellen valamit tenni? Rövidlátó vagyok.

14/F

2013. jan. 17. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:

menj el szemészhez. :)

amúgy, ezt most ne vedd komolyan, de a dr. House-ban volt, hogy egy autista kisfiú mindig ilyen kis csíkokat rajzolt mindenhova, és kiderült, hogy a szemében ilyen élősködő férgek voltak. jó gondolom neked nem az van, de ez ugrott be elsőre :D

2013. jan. 17. 21:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Voltam szemésznél, azt mondta rövidlátó vagyok, de ezenkívül teljesen jó a szemem.
2013. jan. 17. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Itt van erről egy kis ismertető: [link] ne aggódj, nem kóros
2013. jan. 17. 23:03
 4/6 A kérdező kommentje:
De az a gond, hogy elég zavaró. Legalábbis az az egy fekete.
2013. jan. 21. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem is van ami sötétebb, mint a többi.

2013. febr. 12. 10:38
 6/6 Lantos Szilvia ***** válasza:
Nekem is vannak ilyen úszkáló, szőrszál, szösz, vagy hajszálszerű valamik, néha meg mintha mákszemek lennének és feketék is vannak köztük. De van például átlátszó, pálcika, de amőba szerű dolgok is. Engem is elkapott a frász miatta először, de utánaolvastam és megértettem, már nem pánikolok be ha látom őket.
2013. márc. 20. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!