Mik ezek? Néha úszkáló, szürkés foltokat látok a szememen. Olyan 2-3 at.
Figyelt kérdés
Mind2 szememen van, főleg ha fehér felületre nézek akkor látom őket, de amúgy nem nagyon zavaró.Nagy baj ez?Azt hallottam, sok embernek van ilyen.Okozhatja fog. gátló tabletta? Kell ezzel tenni valamit?
L21
2012. nov. 8. 12:44
2/6 anonim válasza:
A szemedben van az úgynevezett csarnokvíz, és ebben vannak ezek a darabkák, amiket látsz. De elvileg lehet valami érprobléma is, de ez szörnyen ritka. Az emberiség nagyrésze szintén látja ezeket a valamiket.
3/6 anonim válasza:
ezen pont most gondolkodtam el 2 perce...engem is érdekel a válasz...
1x elmentem szemorvoshoz a problémámmal kaptam 1 cseppet, amit csepegtettem bele egy ideig, aztán abba maradt, el sem használtam az egészet, ha jol emlékszem....
22_l
5/6 anonim válasza:
Nekem is van, főleg ha vakító fehér felületre nézek, de az utcán is, erős fényben, van amikor nagyon sokat látok.
6/6 anonim válasza:
nekem régen volt a bal szemeben egy, erős napsütésben láttam
de elmúlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!