Lehet, hogy a szemem már nem bírná a kontaktlencsét?
Figyelt kérdés
Tökéletesen látok vele, tehát nem romlott a szemem, de most a karácsonyi képeken figyeltem meg, hogy amikor épp lencsében vagyok, összeszűkül a szemem egy vékony csíkká, viszont szemüvegben teljesen más az összkép.Lencsében kisebb, de érezni nem érzem.Pedig már nyolc éve van lencsém, és eddig ilyet nem tapasztaltam. Volt már így más is?2013. jan. 3. 18:21
1/1 anonim válasza:
lehet, kicsit érzékeny lett a szemed a lencsétől. én is lencsézek, de néhány évet ki kellett hagynom,pihentetni kellett. mostmár minden oké.
vagy próbálj ki más márkát.
havi/napi lencséd van? lehet túl erős volt a szemednek a vaku a fényképezéskor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!