Miért pirosodik be a szemem ha kontaktlencsét hordok?
Figyelt kérdés
mar több honapja hordom,de csak az utobbi hetekben van ez a tünet,minden nap amikor hordom.nem öreg,vizet is cserélek mindig,és akkoris piros lesz ha csak pár orát van benn.mitöl lehet ez?2012. okt. 28. 14:55
1/7 anonim válasza:
Milyen lencse? Több hónapja hordod??? A legtöbb lencsét egy hónapig lehet... Vizet cserélsz? A lencsét nem vízben kell tartani, az tele van baktériummal...
2/7 A kérdező kommentje:
acuvue oasys.de nem ezt az egy darabot hordom több honapja,hanem ezt a fajtát,es vizet is cserélek max 2 naponta
2012. okt. 28. 15:29
3/7 anonim válasza:
Értem, az egy jófajta lencse, szóval azzal gond igazából nem lehet. Remélem a vizet meg úgy érted hogy kontaktlencse folyadékot cserélsz, ugye? Abból milyen fajtát használsz? Nem lehet hogy amiatt pirosodik a szemed? Egyébként minden nap cserélni kell azt is.
4/7 A kérdező kommentje:
igen,kontaktlencse vizet,es Opti free-t.raadasul az is a jobbak közé tartozik,ugyhogy nem értem mi lehet a gond:(
2012. okt. 28. 15:54
5/7 anonim válasza:
Lehet van a folyadékban valami olyan összetevő amit nem bír a szemed, próbálj ki valami "gyengédebbet", ha azzal sem jó akkor menj és nézesd meg a szemed.
Ja én folyadéknak a Rossmannban is kapható Best Viewt ajánlom, eddig ez a legjobb folyadékom. Ha ez sem jönne be akkor meg nem veszítesz sokat, kb 400 ft csak a kisebb flakon.
6/7 A kérdező kommentje:
ok,köszi :)
2012. okt. 28. 19:40
7/7 Joci84 válasza:
Szerintem szerezz be műkönnyet és néha csepegtess, nekem is ez volt! Egy idő után szárad annyit a szem a kontaktlencsétől, hogy kell használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!