Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Bunkóság, hogy 3x is megkérdez...

Bunkóság, hogy 3x is megkérdeztem ma az orvost, de nem válaszolt?

Figyelt kérdés
Orvosnál voltam, alaposan felkészültem odahaza,hogy butaságot ne kérdezzek, csak ami fontos és kikérem a tanácsát.Néhány percről lett volna szó. A dr-nő rám nézett és kijelentette,hogy már harmadszorra kérdezem ugyanazt, mit akarok ezzel elérni. Erre, azt mondtam, nem kérdeztem volna csak egyszer,ha elsőre felel. Azt mondta felőle 100x is kérdezhetem a gond nem az övé, hanem az enyém, nekem kell megoldani, mi lenne, ha mindenki bajával annyit foglalkozna, beleőrülne a végén? Hát akkor minek ment orvosnak? Annyit kérdeztem, hogy talán nem betegséggel kapcsolatos kérdést tettem fel? Őt ez sem más nem érdekli, ennyi volt a válasz.

#orvosválasz
2012. dec. 19. 23:05
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Bunkó orvos! Bakker, rólad van, nehogy már! Ne hagyd magad!
2012. dec. 19. 23:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy milyen bajjal mentél oda, és mit kérdeztél? Ide tartozik ez is, mert akkor tisztábban értjük a szituációt.
2012. dec. 19. 23:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Azzal,hogy mi lehet az oka,hogy az utóbbi időben nem egyszer volt kötőhártya-gyulladásom. Mit tegyek ennek megelőzésére? Soha, semmi baj nem volt a szememmel,Valamit,ha tetszene mondani,mitől jön elő,mert sok szemcseppet használtam az utóbbi időben. Hát úgy felelt,ahogyan fenn leirtam. Azért én sem hagytam szó nélkül, mert előtte szépen kérdeztem.
2012. dec. 19. 23:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Ismerek egy ilyen bunkó nőt... Nem Katalinnak hívják az orvosod?
2012. dec. 19. 23:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Orvost kell váltani. Az orvosnak sem jó ha nincsenek betegei mert így kevesebb pénzt kap. Minden betege után kap járulékot..Válts doktort.
2012. dec. 19. 23:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnos az orvosok megváltoztak. Tapasztalom én is, hogy nem szeretnek kérdésekre időt pazarolni. Esetleg felmerült bennem, hogy nem is tudnak választ adni a beteg kérdéseire. Sokszor az interneten többet lehet megtudni, mint egy orvostól.
2012. dec. 19. 23:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, ez bunkóság.
2012. dec. 20. 08:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Sokan elítélik és károsnak tartják az ilyen oldalak létezését, mint a GYK, de itt a válasz, hogy miért olyan népszerűek. Egyszerűen az orvosok mechanikusan gyógyítják(vagy nem) a betegeket, de foglalkozni nem foglalkoznak velük. Ha valakinek kérdése van kénytelen az ilyen oldalakon érdeklődni.
2012. dec. 20. 10:53
 9/9 anonim válasza:

Valoban nem volt tul kedves tole, hogy igy lerazott, de vegyuk figyelembe, hogy tulhajszoltak, egy temaban kell kepben lenniuk es a kerdesek ismetlodese tul gyakori, es tenyleg nagyon faraszto minden kerdesre (meg)felelni. Azt se felejtsuk el, hogy az orovosoknak is lehet rossz napja. A kieges veszelyerol mar nem is beszelve.

egyebkent az orvosnak nem kotelessege tudnia, te miert kaptad el a betegseget. gondold el, elmesz nemi beteg gondozoba, akkor sem fognak arrol erdeklodni, hogy fiuval vagy lannyal esetleg fuvel faval csinaltad, vagy mivan. nem is tudhatja az orvos, es azt azert nem szep elvarni, hogy elkezdjen talalgatni. Amit kell azt o meg fogja tudakolni. en ha praktizalo orvos lennek, megkerdeztem volna toled, hogy milyen szemcseppet hasznaltal. es hogy ugye vigyaztal arra, hogy ne erjen a szemedhez a csopogteto szele, mert azzal mindig felul tudod fertozni magad.

Az elfogadobbnak kellene lennunk egymassal teny, ebbe az is beletartozik, hogy tiszteletben tartjuk a masik ember tavolsagtartasat, nyuget, bajat. O is ember es nem robot, ez pont abbol latszodik, hogy nem mosolyog mindig.

2013. jan. 8. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!