Debreceni klinikára, a szemészetre, csak beutalóval lehet menni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 12:49
1/7 anonim válasza:
Fülészetre lehet nélküle, gondolom szemészetre is.
Tipp.
2/7 anonim válasza:
Én két éve voltam legutóbb, akkor nem kellett beutaló, de időpontot kellett kérni telefonon. Kb. 6 hét volt a várakozási idő.
Szerintem mindenképp telefonálj előbb, mert én előtte 80km-ről utaztam fel, és nem engedtek be időpont nélkül. Legközelebb viszont, mikor már időre mentem, jó volt, mert szinte semmit nem kellett várni, míg régen fél napokat ültem ott.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. dec. 11. 12:19
4/7 anonim válasza:
Kérj először náluk időpontot és mindjárt meg is mondják.
Időpont kérés nélkül nélkül ne indulj soha sehova manapság.
5/7 anonim válasza:
Szemészeti vizsgálatra tudomásom szerint sehol sem kell beutaló, csak időpontkérés. Én az ország másik végében lakom, de a helyi rendelőintézetnél is ugyanez a helyzet, sima vizsgálatra kb. hat héttel későbbre tudnak adni időpontot, de szemsérüléssel időpont nélkül is el lehet menni.
6/7 anonim válasza:
A szemészeten van ambulancia, oda munkaidőben bármikor mehetsz beutaló nélkül. Ha debreceni vagy, akkor a klinika, ha vidéki, akkor a kenézy kórház.
7/7 anonim válasza:
Nincs beutalóra szükség.Én a héten voltam vissza kontroll vizsgálaton.Időpontot kell kérni,telefonon. A telefonszám meg van a klinika honlapján. Most egyúttal a következő vizsgálatra már meg is kértem az időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!