Tudom, hogy úgy igazából ez ellen sokat nem lehet tenni, de nemrég kaptam úgy szemüveglencséket és már mosts em látok tökéletesen, és fél éve még fél dioptirával kevesebb dioptriás szemüvegem volt.Nem igazán tudják a szüleim ilyen gyakran megvenni nekem a lencséket(3-5 havonta).
A szemtorna vagy vmi más nem segítene benne?
Pl. ha napi 1 órán át tornáztatnám a szemem, akkro mondjuk egy év múlva nem javulna a szemem?Vagy legalább nem állna meg a látásom romlása?-2 dioptriás a szemüvegem,.t udom, ez nem oylan vészes, de olyan rossz ez.:(Segítsetek!!
2009. aug. 19. 21:58
1/8 anonim válasza:
két havi szemtornával (napi 15 perc) és pozitív hozzáállással már nemcsak hogy megáll a romlás de még javulást is tapasztalhatsz :D szóval hajrá, csak akaraterő kell
2009. aug. 20. 14:48
2/8 A kérdező kommentje:
:DAkaraterő az van, csak sokan elveszik azzal, hogy sz@art se segít, és az ilyenektől mindig semmi kedvem az egészhez.
De amit mondtál az tényleg nagyon jól hangzik:DRemélem be fog válni:DMillió köszönöet:)
2009. aug. 20. 15:00
3/8 anonim válasza:
megkérdezhetem hogy pontosan miből áll a szemtorna?
2009. aug. 20. 16:31
4/8 A kérdező kommentje:
Húú, mostanra már nagyon sok módszert megismertem, vannak raszter szemüveges gyakorlatok, vana pislogásos gyakorlat;a szemünnkel kört írunk le;ingázás és mgé sorolhatnám.Ha érdekel, itt egy oldal:szemtorna.hu
2009. aug. 20. 16:53
5/8 anonim válasza:
Biztos hogy segít! Nekem is segített bár én lusta vagyok csinálni:D De most kedvet kaptam hozzá. Sok sikert!
2009. aug. 21. 06:49
6/8 A kérdező kommentje:
Én is úgy vagyok vele, h néha lusta vagyok:P:Dde mostantól megpróbálom rendszeressé tenni:D
2009. aug. 21. 08:19
7/8 anonim válasza:
Az utolsó kommentnek én is lusta voltam, mert meguntam. Én is használtam a raszterszemüveget. Tehát türelmesen kell csinálni, de nem tudok... :D
2009. aug. 25. 21:30
8/8 anonim válasza:
Kitartás, én is hasonló cipőben vagyok. Elvileg a kontaktlencsével is kevésbé romlik a szem. De a mínuszos szemnél elégedjünk meg azzal, ha nem romlik tovább, javulásnak nem sok esélye van. Bár, gondolom elégé fiatal vagy,akkor még talán. Kérdezd meg a szemészedet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!