Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit tegyek az ellen, hogy ne...

Mit tegyek az ellen, hogy ne romoljon minden évben 1 dioptriát a szemem?

Figyelt kérdés
Most minusz 6-os a szemem, tehát elég rossz.
2011. máj. 8. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:

mintha én írtam volna...:(

16/L

2011. máj. 8. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Sokat nem tehetsz. De ha fiatal vagy, van egy jó hírem: 20 éves kor körül beáll, sőt, van akinél kicsit még javul is akár.

Engem évekig ezzel nyugtatgattak a szemészek, optikusok, de valahogy nem hittem el (mondjuk nekem nem olyan durva, de ahhoz elég, hogy szemüveg nélkül ne lássak semmit).

És tényleg, 21 éves koromra a vizsgálat eredménye ugyanaz volt, mint a két évvel azelőtti. Azóta egy év után még mindig jól látok.

Szóval mostmár ha lenne pénzem és lehetne, megműttetném a szemem, mert így már van értelme. :) Addig kitartást.

Amúgy meg miért nem kérdezed meg a szemészedet?

Ha netán idősebb lennél (bocs, de a stílusból nem ez jött le nekem), akkor esetleg próbáld meg a szemvitaminokat, bár időskorra inkább a plusszos szemromlás jellemző.

2011. máj. 8. 23:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is csak megerősíteni tudom a többieket, 22 éves vagyok, és most stagnál, remélem marad is így. Mindig örülök, ha szemésznél járok, és nincs változás :). Kb. 2 éve állt be, 11 éves koromban kezdtem 1.25-tel, és most 5.25-ös. Szemműtétet nem javaslom, annyira szép szemüvegek vannak és ha bírod a kontaktlencsét akkor azzal pedig tökéletes komfortot lehe biztosítani.
2011. máj. 9. 10:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, de a 20 éves korig van még 7 év:(((.
2011. máj. 9. 19:49
 5/8 anonim válasza:
Rád bízom mennyire hiszed el, nekem valamicskét javult a látásom (amúgy semmi baja nem volt, nem is lesz :) hozzá tenném, napi 3 órát ülök gép előtt minimum)
2011. máj. 24. 22:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Remélem velem is történni fog egy ilyen csoda.
2011. máj. 25. 14:40
 7/8 anonim válasza:

eh most látom csak a linket nem írta be?! (am előző vok) elküldöm neked privátba v meg próbálom vhogy ide be szerkeszteni

www (pont) szemtorna (pont) hu

2011. máj. 25. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Van egy olyan könyv "Tökéletes látás szemüveg nélkül"
2011. máj. 29. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!