Mit tegyek az ellen, hogy ne romoljon minden évben 1 dioptriát a szemem?
Sokat nem tehetsz. De ha fiatal vagy, van egy jó hírem: 20 éves kor körül beáll, sőt, van akinél kicsit még javul is akár.
Engem évekig ezzel nyugtatgattak a szemészek, optikusok, de valahogy nem hittem el (mondjuk nekem nem olyan durva, de ahhoz elég, hogy szemüveg nélkül ne lássak semmit).
És tényleg, 21 éves koromra a vizsgálat eredménye ugyanaz volt, mint a két évvel azelőtti. Azóta egy év után még mindig jól látok.
Szóval mostmár ha lenne pénzem és lehetne, megműttetném a szemem, mert így már van értelme. :) Addig kitartást.
Amúgy meg miért nem kérdezed meg a szemészedet?
Ha netán idősebb lennél (bocs, de a stílusból nem ez jött le nekem), akkor esetleg próbáld meg a szemvitaminokat, bár időskorra inkább a plusszos szemromlás jellemző.
eh most látom csak a linket nem írta be?! (am előző vok) elküldöm neked privátba v meg próbálom vhogy ide be szerkeszteni
www (pont) szemtorna (pont) hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!