Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Valami baj van a szememmel?

Valami baj van a szememmel?

Figyelt kérdés

orvoshoz kéne fordulnom ?

10-15 perces gépezéstől megfájdul a fejem és egyre gyakrabban kapom magam azon ,hogy hunyorítva nézem a monitor

ha pl. közelre nézek és utána távolra, akkor homályos lesz a távoli kép, így hirtelen, de 1 másodperc és utána oké.

esetleg van vmilyen szemproblémám ?

2009. aug. 16. 18:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Nemtudom, én is mindig hunyorítva nézem a monitort. Úgyhogy én is várom a kérdéseket. Talán azért nézzük hunyorítva mert túl fényes és villogó a képe.
2009. aug. 16. 19:03
 2/9 A kérdező kommentje:
hát lehet
2009. aug. 16. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát én nem nézem hunyorítva. Talán lejjebb kéne vennetek a fényerősséget...:)
2009. aug. 16. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:

elmész a szemorvoshoz és ő megmondja. ne játssz a szemed világával.

tvt milyen messziről nézed? ha közelről akkor gáz van és nem jó a szemed (nekem is így vették észre, hogy szemüveg kell)

meg próbálgasd messzebbi autók rendszámát elolvasni. először két szemmel utánna pedig a jobbal majd ballal. hidd el, észreveszed ha nem jó a szemed.

de a szemdoki amúgy sem árt. :) nem harap.

2009. aug. 16. 19:09
 5/9 A kérdező kommentje:
oké kösz :)
2009. aug. 16. 19:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is rendszámokkal jöttem rá h gáz van. valószínű h tényleg kell szemüveg, dokihoz menny el mindenképp. egy feleset legalább felír
2009. aug. 16. 22:58
 7/9 A kérdező kommentje:
oké :)
2009. aug. 17. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:
nehogy rögtön szaladj szemüvegért. Azért hunyorítasz, mert erőlteted a szemed. Ilyenkor ajánlom hogy olyan 10 mp-ig csukd le a szemed és próbálj ellazulni. Meg szemtorna + masszírozhatod a szemed környékén. Ezek mind beválnak.:)
2009. aug. 21. 06:59
 9/9 A kérdező kommentje:
jajj köszi :)
2009. aug. 21. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!