Jövőhéten lesz a tablófotózás, félek tőle mert kancsal vagyok. A fényképész úgy fog fotózni h ne látszódjon? Figyelembe fogja venni a problémám? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Ha egyenesen nézek illetve ha kicsit jobbra fordítom a fejem,és úgy nézek balra akkor nem látszik h kancsal lennék.Ha jobbra nézek,akkor nagyon látszik. Viszont láttam tablós képeket,sok úgy készült h a diákok teljesen jobbra illetve balra néznek,fejüket elfordítják.Ilyenkor ugye nem probléma ha szólok? Mit mondjak a fotósnak? Meg fogja érteni,nem fog kinevetni? Még sosem voltam fotózáson.Annyira rosszul érzem magam emiatt :( Mindenkinek másnak normális a szeme. 18/L2012. nov. 7. 21:28
1/5 anonim válasza:
Egy jó fotósnak mondani sem kell.Várd meg,hogy Ő hogy állít be,és ha nem tetszik,szólj neki.Mondd el ugyan ezt.
2/5 anonim válasza:
persze,figyelembe veszi ha szólsz!:)
A fotós mindig azt nézi hogy nézel ki a legjobban,és hogy jó a beállítás!:) szólj nyugodtan neki a gondról
3/5 anonim válasza:
Ne félj szólni! Ez a te tablóképed! A képet feltétlen nézd meg és ha nem tetszik mondd meg nyugodtan! Ha nem elég profi akkor magyarázd el hogy szeretnél ülni, fordulni h a legelőnyösebb profilod látszódjon :) Mindenben a kedvedre kell h tegyen hiszen ezért kapja a pénzt.
4/5 anonim válasza:
figyelembe fogja venni, de ha bena, akkor kerd meg hogy csinaljatok egy olyan balra fordulosat is. egyebkent tobb beallitast szokott loni es utana te valasztod ki, hogy melyik tetszik.
5/5 anonim válasza:
A nézés irányával lehet korrigálni a kancsalságot. Egy fényképész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!