Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Jövőhéten lesz a tablófotózás,...

Jövőhéten lesz a tablófotózás, félek tőle mert kancsal vagyok. A fényképész úgy fog fotózni h ne látszódjon? Figyelembe fogja venni a problémám? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Ha egyenesen nézek illetve ha kicsit jobbra fordítom a fejem,és úgy nézek balra akkor nem látszik h kancsal lennék.Ha jobbra nézek,akkor nagyon látszik. Viszont láttam tablós képeket,sok úgy készült h a diákok teljesen jobbra illetve balra néznek,fejüket elfordítják.Ilyenkor ugye nem probléma ha szólok? Mit mondjak a fotósnak? Meg fogja érteni,nem fog kinevetni? Még sosem voltam fotózáson.Annyira rosszul érzem magam emiatt :( Mindenkinek másnak normális a szeme. 18/L

2012. nov. 7. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó fotósnak mondani sem kell.Várd meg,hogy Ő hogy állít be,és ha nem tetszik,szólj neki.Mondd el ugyan ezt.
2012. nov. 7. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

persze,figyelembe veszi ha szólsz!:)

A fotós mindig azt nézi hogy nézel ki a legjobban,és hogy jó a beállítás!:) szólj nyugodtan neki a gondról

2012. nov. 7. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne félj szólni! Ez a te tablóképed! A képet feltétlen nézd meg és ha nem tetszik mondd meg nyugodtan! Ha nem elég profi akkor magyarázd el hogy szeretnél ülni, fordulni h a legelőnyösebb profilod látszódjon :) Mindenben a kedvedre kell h tegyen hiszen ezért kapja a pénzt.
2012. nov. 7. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
figyelembe fogja venni, de ha bena, akkor kerd meg hogy csinaljatok egy olyan balra fordulosat is. egyebkent tobb beallitast szokott loni es utana te valasztod ki, hogy melyik tetszik.
2012. nov. 7. 22:53
 5/5 anonim válasza:
A nézés irányával lehet korrigálni a kancsalságot. Egy fényképész.
2012. nov. 28. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!