Mi a véleményetek, tapasztalatotok a pilisvörösvári Dodo Gyermekfotóssal kapcsolatban?
Látom nem kaptál még választ! Egy csaló,be ne dőlj neki!
Tavaly karácsony előtt Komárom-Esztergom megyében szedte áldozatait!
Rendőrségi eljárás folyt ellene,mert sokakat átvert!
Azt mondta a felesége,h 4900 ft-ért (ha jól emlékszem az összegre) 24db képet kapsz! A nagy lótúrót!24-et kattint,abból 12-őt ad.....
Van aki meg sem kapja a fotókat,vagy csak hetekkel,hónapokkal később,és rettentő rossz minősgében....
Én tavaly kifizettem az előleget,és mikor jött volna fotózni,mondtam neki h a fennmaradó pénzt akkor adom oda,ha a kezemben van a 24 db,és nem csak a 12 db fénykép.
persze,nem tetszett neki,elkezdtünk vitatkozni!
Rendőr ismerőssel utána nézettem,és ez az ember nem létezik (Nagy István fényképész mester 1963-ban meghalt)
Megkértem,h mutasson valamilyen igazolványt,amivel igazolni tudja azt h ő fényképész....persze nem tudott.
Megkértem,hogy akkor adjon számlát az előlegről,és a fennmaradó részről,nem tudott.
A megrendelő papíron sincs adószám v cégjegyzékszám,utána sem tudsz nézni....
Szóval,én azt mondom NEEEEEE!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!