Ha kifordul a kontaktlencse és úgy rakom be akkor az baj?
Figyelt kérdés
Két napja használok kontaktlencsét, és ma reggel amikor kivettem a folyadékból úgy láttam mintha kifordult volna az egyik lencse. az baj ha úgy rakom be, vagy mindegy hogy hogy van?2012. nov. 1. 13:31
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Kifordítva nem fogsz benne rendesen látni, szúrni fog, ki is eshet. Erre figyelni kell. Bár nem nehéz észrevenni... mikor kifordítva raktam be ki sem tudtam nyitni a szemem úgy könnyezett...
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. nov. 1. 13:56
4/6 anonim válasza:
Ez erdekes mert nekem tobbszor is kifordult es semmi gondom nem volt. Ugyanugy be tudtam rakni es ugyanugy lattam vele egesz nap. Megkerdezhetem milyen lencset hasznaltok (napi eldobhato, heti, havi...) Mert most nagyon kivancsi lettem, hogy vajon emiatt lehet-e a kulombseg, hogy engem nem zavart? Pedig 2007 ota hasznalok kontakt lencset es rengeteszer kiforudult mar.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem havi van, és még csak két napja használom. Ezért is nem tudtam hogy baj-e ha kifordul.
2012. nov. 1. 20:48
6/6 anonim válasza:
Ha kifordul akkor szúr és kényelmetlen lesz de ugyan úgy látsz vele. Nekem az első napokban volt hogy kifordult és úgy tettem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!