Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kaptam szemüveget és fáj tőle...

Kaptam szemüveget és fáj tőle a fejem. Miért?

Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 14:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
Biztos csúnya vagy benne, és jól elvertek. Csak nem láttad, mert rossz a szemed.
2012. okt. 15. 05:45
 12/18 anonim válasza:
Ne aggódj, ez teljesen normális. Ez akkor van ha hirtelen nagy dioptriát kap a szemed, és az agyad sokkal többet dolgozik azon hogy kialakítsa a térlátást. Egy hét alatt mindenképp meg kell szoknia a szemednek, és teljesen normális lesz. Ha viszont tényleg nagyon zavar vagy egy hét után sem tudod megszokni, akkor érdemes visszamenni a szemészhez egy vizsgálatra, csak azért hogy nyugodt legyél.
2012. okt. 15. 09:46
 13/18 vaszily katalin ***** válasza:
sajnálom akor nem jo a szemüveged,a kisfiamnak is fájt a feje kedvetleneb volt a hangulata 4diopriás lett.mid elmult mihejt kapot szemüveget,ja én is hüjeségböl szemem elé tetem de töle szédültem meg ijesmi de csak egy pillanat volt az egész. szerintem irány a gondos szemészet.
2012. okt. 15. 10:03
 14/18 anonim válasza:
nekem 0,75-rol lett 2,50 es nm fajt semmim , nm volt hanyingerem
2012. okt. 15. 16:15
 15/18 anonim ***** válasza:
1000%,h rossz dioptriát kaptál. Túl eröset.A pont a szemedhez illö szemüvegtöl nem fáj a fejed,nem szédülsz, nem kell megszokni hiszen pont jó.Menj vissza v menj el egy másik szemészhez.30 éve van szemüvegem, nem egyet cseréltem már. Csak akkor szédülsz ha nem jó a szemüveg.
2012. okt. 16. 17:49
 16/18 anonim ***** válasza:
én szédültem és fájt tőle a fejem kb 1 hétig, orvos azt mondta ez normális, de ahogy itt olvasom hozzászólásokat kezdek elbizonytalanodni... ez aztán remek :(
2012. okt. 17. 11:19
 17/18 zsoltiba válasza:

Látni kellene az orvos által felírt dioptriákat, az esetleges fénytörési hibák tengelyállását, az elkészített szemüvegek pontosságát, továbbá tudni kéne, nincs-e túlkorrigálva-e a szem.

Fontos a keret állása a szemhez képest, a lencse távolsága a szaruhártyához képest, a döntés szöge, továbbá a keret íve.

Javaslom, fodulj igazi szakemberhez! A nagy cégek, amik nagy reklámkokat csinálnak, többnyire csak betanított érettségizetteket foglalkoztatnak, akiknek fogalmuk sincs a szakmáról, viszont csinosak és jól tudnak eladni.

Sajnos jellemző erre a szakmára is, hogy a pénz tarol mindent. Aki valamit is konyít hozzá, az nem kell, mert pénzt is kellene fizetni neki, így kisebb lenne a haszon.

2012. okt. 20. 22:06
 18/18 Kutyus70 ***** válasza:
Az elején sokaknak fáj a fejük a szemüvegtől, de pár hét alatt meg kell szokni. Ha nem szünik meg a fejfájás, akkor vissza kell menni a dokihoz vele.
2012. okt. 26. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!