Kaptam szemüveget és fáj tőle a fejem. Miért?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 14:30
1/18 anonim válasza:
Meg kell szoknia a szemednek. Ne viseld rögtön hosszú ideig.
2/18 A kérdező kommentje:
és mennyi idő míg megszokom? Hányingerem is van tőle :(
2012. okt. 8. 14:40
3/18 anonim válasza:
Milyen erős? Gondolom ez a hányinger érzet a szédülés miatt van.
4/18 anonim válasza:
Biztos, hogy rendesen be van lőve a dioptriája?
5/18 anonim válasza:
nekem -0,75 után lett -1,5 és nagyon szédültem benne, hányingerem volt, fájt a fejem kb 1 hétbe telt míg megszoktam.
6/18 anonim válasza:
Gyanítom, géppel mérték a dioptriát (anyámnak is fáj a feje az új szemüvegtől, pedig már 30 éve szemüveges).
Bezzeg nekem még a jó öreg próba-szerencse alapú "ezzel jól látsz fiam? Nem? Na és ezzel?" módszerrel nem volt ilyen gondom.
7/18 anonim válasza:
Biztos, hogy erősebb a dioptriája mint ami kellene és azért szédülsz. A szemed hozzáromlik egy idő után és nem lesz szédülés. De lehet érdemes lenne még egyszer megnézetni és a szemüveget is, hogy tuti jó e. Sajnos nagyon sokszor fordul elő hogy nagyobb dioptriásat írnak fel, mint ami valójában kellene.
8/18 anonim válasza:
Ezért kérdeztem volna rá a dioptriára. Nekem például eltérő dioptria kell a két szememre, és valami brutális fejfájást tud okozni, ha nem megfelelően lövik be. Javaslom, hogy egy közepesen távoli pontra koncentrálva ellenőrizd úgy, hogy egyszer az egyik, máskor a másik szemed letakarod. Ha nem egyformán éles a kép, akkor keress másik dokit, hogy mérje be rendesen a szemeidet, külön-külön!
9/18 richard555 válasza:
lehet hogy erős neked vagy nem jo vanak be álitva a fokok !!
10/18 anonim válasza:
Kérd lazábbra a szárát, biztos nagyon összeszoritja a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!