Belement egy szilánk aszemembe, de kiszedtem és még mindíg ugyanúgy fáj? Lehet ettől? (lent)
Figyelt kérdés
Raklaprakodás közben belement vmi faszilánk a szemebe de2. dörgölés után kijött. Késöbb(rá 20 percre) elkezdett fájni, mintha még mindíg bennelenne, pedig nincs benne semmi. Lehetséges, hogy megsérült a szemem, és/vagy a szemhélyam belső része, azért érzem úgy, mintha benne lenne vmi?2012. szept. 26. 15:54
1/1 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy megssérült a szaruhártya. Mindenképp menj el szemészetre, mert lehet hogy kosz is maradt benne, (amit te nem látsz) az viszont nagyobb gondot is okozhat.
Nekem egyszer volt ilyen-ehhez hasonló. Akkor kaptam pupillatágítót, meg hámosító cseppet. kb 2hétig cseppegtettem és rendbejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!