Egy hónapja volt egy karambolom, amikor kifejeltem a szélvédőt. Most attól tartok, egy szilánk maradt a fejemben. Lenne már egy hónap után valami jele, hogy valóban szilánk?
Az első választ köszönöm!
Kedves második válaszoló, valami veled nagyon nincs rendben, ha a kérdésemre szerinted ez a legsegítőkészebb válasz. Szerintem nem attól leszel Te a Jani, hogy beszólogatsz a kérdezőnek. Ha nem tudsz értelmesen, felnőtt módjára hozzászólni, akkor inkább lépj át egy olyan kérdésre, ami a kisvakondról, vagy a távirányítós kisautókról szól.
Tényleg kösd be magad legközelebb, mert járhattál volna sokkal rosszabbul is. A fizika sajnos nem válogat!
A kérdésedre válaszolva lehet bizony, hogy később jönnek elő a szilánkdarabok, mindenképpen célszerű sebészt felkeresni! Nekem volt ismerősöm, akinek baleset után még egy évvel is találtak benne a bőre alatt.
Szóval stimmel.
Nem tudom miért kéne olyan nagyon pátyolgatni azokat, akik saját hülyeségük miatt kerülnek orvoshoz, szépen költve a befizetett tb-nket.
Én is fizetem a TB-t. Elhiheted.
És igen, természetesen tisztában vagyok az övhasználat fontosságával. Nagyon kellett sietnem, meg nem is mentem (indultam) túl messzire, ezért hanyagoltam az övet. De tanultam belőle. Nem csak hosszú út során érheti az embert baleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!