Hol lehet venni netencomfilcon a-t és comfilcon dkt 128-at?
Optikában van próba is, mielőtt lencsét rendelsz. Máskülönben nem biztos hogy jó, attól még hogy ilyet írtak fel. Nem is értem ez hogy van felírva. Ez a lencse anyaga és az oxigén áteresztő képessége. A lencse pontos márkája, típusa kéne és a szemed adatai.
A neten biztos hogy olcsóbb, mivel minden lencse olcsóbb. Az optikában a bolt fenntartása is bele van számolva a lencse árába. De az első dobozzal akkor is optikában vedd meg. Utána tudod pontosan, hogy milyet rendelj.
Egy dobozzal nem hiszem hogy 20ezer lenne, szerintem ez fél éves adag, nem? Nem muszáj annyit rendelni egyszerre.
úgy van felírva a paírra amit adtak, hogy:
"jobb szem: coopervision comfilcon dk128 toric: dia:-2.25 cyl: -1.25 bc.: 8.7
bal szem: coopervision comfilcon a toric: dia: -2 cyl.: -0.75 bc.: 8.7
ajánlott kontaktlencse oldat: cooper vision options multi"
Szó szerint ez volt rajta a papírról írtam be ide, azt mondták ezzel a papírral menjek be egy optikábam és kérjek lencsét,
ve is mentem és ott azt mondták, hogy így csak saját felelőségemre rendelhetek, nem vállalnak felelőséget, csak ha ők is megvizsgálják, utána kérdeztem hogy menyibe kerülne, és azt mondták, hogy mivel toricus (nem tudom jól irtam-e?) lencse angliából hozzák, és kb. negyed évre egy szett 20 ezer ft., mondtam nekik hogy még meggondolom
hát szóval ennyi amit tudok, a papírt megmutattam azt mondták, hogy minden fontos adatot tartalmaz
Ez az a lencse, ebből 2 dobozzal kell, úgy lesz meg a negyedéves adag. Bár nem értem szemészeten hogy adták meg ezt neked. Kaptál ott próbalencsét belőle? Megmutatták hogy kell használni, kezelni, tisztítani? Csak mert nálunk ilyet nem csinálnak szemészeten, pedig ez mind fontos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!