Piros a szemem és úgy látok, mintha egy gőzfürdőben lennék. Mikorra múlik el?
Figyelt kérdés
Egész héten klóros medencében úsztam és végig kinyitottam a víz alatt a szemem, ezért mára vörös lett, és szörnyen rosszul látok, mintha gőzben ülnék, minden fehér és vibrál. És nagyon fáj is, amikor pislogok.2009. aug. 1. 23:06
1/2 anonim válasza:
Nekem is mikor kinyitom a szemem a klóros vízben, akkor este fáj egy kicsit meg könnyezik is néha. Neked meg jól kikezdette a szemed. Nekem az gyógyítja meg gyorsan, ha szemcseppentővel cseppentek vele mikor épp fáj estefelé. Másnapra rendberakja, vagy harmadnapra. De sztem neked több időre lesz szükséged a regenerálódásra, mert jobban kikezdette a szemedet a víz. Használj szemcseppet, és ha nem lesz jobb mondjuk.. 3-4 nap múlva, akk sztem menj el szemorvoshoz. De tuti h megjavul.
2/2 anonim válasza:
Szerintem pedig ne várj vele, mert lehet kötőhártya-gyulladás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!