Elejtettem a kontaktlencsémet, és csak néhány óra múlva találtam meg, mikorra már megszilárdult. Betettem a tisztítófolyadékba és most újra puha. Ha különösen odafigyelek a tisztítására, használhatom még?
Figyelt kérdés
Még nagyjából egy hétig horhatnám, míg le nem jár az egy hónap.
Egyébként nem lett baja a lencsének, nem lett karcos például.
2008. szept. 24. 12:34
1/3 anonim válasza:
Ha valami baja lett, úgyis jelez a szemed, ugyanis nem fogod tudni elviselni. Próba szerencse!
2/3 anonim válasza:
Nyugodtan tedd be, igaza van az előttem szólónak, fel fog tűnni, ha nem bírod. Nekem is volt ilyen, 3 órát állt a lencse a tartójában folyadék nélkül, ropogósra száradt, de pár óra alatt újra puha lett a folyadékban, betettem és nem lett bajom :)
3/3 anonim válasza:
Hi hi! Már én is jártam így én is áztattam pár óráig és jó lett. De ha beteszed és és iritálja a szemed akkor ne is próbálkozz. Amúgy kezdtem már azt hinni hogy csak én jártam még csak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!