Létezik olyan napi kontaktlencse, ami jó nekem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a görbületem 8,9-es. A többi adat teljesen átlagos, semmi extra. Viszont ilyen görbülettel még haviból is csak 2-3 választék van. Napiból meg egyet se találtam, pedig végignéztem pár webáruházat. Nos a kérdés, hogy létezik-e egyáltalán ilyen görbületi értékkel rendelkező napi lencse? Ha nem, akkor milyen alternatíváim vannak? Alapból havit hordok, de bizonyos helyzetekben jól jönne, ha lenne napim is. Köszi2012. szept. 12. 23:40
1/4 anonim válasza:
A havi tökéletes minden alkalomra... napi minek?
2/4 anonim válasza:
Optikában keress, az biztos... Amúgy a havi tényleg tökéletes, de ha a napira is szükséged van, akkor legyen mind a kettőből otthon neked.
3/4 anonim válasza:
Miért nem veszel 0,1-del nagyobb görbületű kontaktlencsét? Felfelé apró eltérés nem okoz problémát, ettől még nem fog leesni a szemedről:
A lefelé eltérést nem szabad erőltetni, mert akkor szúrhatja a szemed.
Nekem nagyon bejött a napi kontaktlencse, igaz kicsit drágább, viszont ha figyelembe veszed, hogy nem kell pepecselni vele annyit, meg folyadékért sem kell fizetni, akkor már bőven megéri. Ráadásul az eOptikánál baromi jók az árak.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Havit használok, ez a leggazdaságosabb és nincs is vele semmi bajom. Nem szeretnék áttérni a napira, csak vannak olyan alkalmak, amikre azt használnám és utána eldobnám. Tehát, ha felfelé eltérek 0,1-t akkor az még nem olyan nagy baj?
2012. szept. 16. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!