Ha sokaig van bent a kontaktlencsem akkor homalyos lesz?
Figyelt kérdés
Elkezdtem hasznalni uj kontaktlencseimet, egesz nap bent voltak, fesztival, meccs, mozi, majd ejjel amikor vezettem hazafele akkor szinte semmit sem lattam az utakon, miert van ez ? Talan kiszaradt ?2012. szept. 9. 15:28
1/3 anonim válasza:
Nekem egyszer, mikor sokáig benn volt, úgy kiszáradt a szemem, hogy szabályosan kopogott, és rátapadt a lencse, alig tudtam leszedni.
A barátnőmnek viszont be szokott pirosodni a szeme, ha sokat hordja a lencsét.
2/3 anonim válasza:
Kiszárad napközbe és szúrhat meg homály, főleg ha mondjuk olyan helyen vagy, esetleg szeles az idő, metroban, stb. Ilyenkor segíthet a szemcsepp, én a folyadékból cseppentek néha, az is jó.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyébként aznap este nekem is szinte teljesen rátapadt, 10 perc volt amig letudtam kaparni őket a szemeimről...
2012. szept. 12. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!