Mi a legkárosabb a szemnek? A monitor, a neon világítás vagy a homályban erőltetés?
Figyelt kérdés
Én már kitapasztaltam, de kíváncs vagyok, hogy mást is foglalkoztat-e ez a dolog... és persze a tapasztalatok érdeklenének...2009. júl. 30. 07:30
1/6 anonim válasza:
Biztos, hogy nem a monitor, az inkább csak fárasztja a szemet...én a neont mondanám elsőnek, a homályt másodiknak.
4/6 anonim válasza:
a neon tuti első. nézd meg,szinte látod hogy vibrál.
5/6 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy a homály nem károsítja a szemet... Szóval szerintem a neon az 1.
6/6 anonim válasza:
sztem a homály nem annyira, mert vízilabdázom és mindig nyitva van a szemem a víz alatt amikor nincs rajtam szemüveg... sztem a Neon==>Monitor==>homály..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!