Hordhatok szemüveget?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ha egy olyan ember szemüveget hord akinek nem kell mi lesz vele? Mert én nem szorulok szemüvegre de nagyon szeretnék igazit hordani de csak olyan 2.-3. órát nem többet nem egész nap. Kérlek titeket csak olyan írjon aki tényleg ért hozzá! Köszi előre is! :)
2012. szept. 6. 18:11
1/5 anonim válasza:
Hát ha nem kell, akkor nem fogod tudni hordani, mert nem látsz benne semmit, csak homályosan. Ami rontja a szemedet, és akkor már tényleg kelleni fog...
Ellenben kapható (nem tudom hol) sima üveglencsés szemüveg is, tehát nem dioptriás. Kutakodj utána.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! De csak olyan 1-2 max 3 órára kellene. Mint azt leírtam! :) Majd meglátom!
2012. szept. 6. 19:44
4/5 anonim válasza:
Amúgy a 18:23-as kérdést én írtam ki, örülök, hogy mások is szeretnének szemüveget úgy, hogy nem is kell nekik. Mondjuk, én egész nap szeretném hordani, nem csak 2-3 órát. Én is igazi szemüvegrajongó vagyok. A szemüveg szép, öltöztet, és stílust ad. Te is csináltass magadnak 0 dioptriás szemüveget, igaz én csak jövőre fogok.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszii a választ!! :) Szerintem is nagyon szépek a szemcsik!!
2012. szept. 8. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!