Szemtorna után hordhatok szemüveget?
Azért nem látsz jól,mert a szemtengelyed hosszúsága nem megfelelő,azon pedig semmi nem segit (a léezeres műtéten kivül),a szemizmoknak semmi köze ehhez.ne kinozd magad,a szemüveg egyébkén nem rontja és nem javítja a szemet,csak korrigálja a fénytörési hibát,ennyi.
Az,hogy az ember leveszi a szemüvegét,nem horjda pár napig és jobban lát,nem jelenti azt,hogy megszünt a problémája,a lencse sokat tud alkalmazkodni,de ez nem egészséges,sőt káros.Az erőltetéstől nem fog megjavulni a szeme senkinek,maximum bevörösödik,meg fejfájása lesz az illetőnek.
Ne hallgass ezekre! Három napja szemtornázok rendszeresen, és vagy fél métert tágult a látóköröm!
A gyógyulás CSAK és ismétlem CSAK akkor áll be, ha a problémának nincsenek lelki oldalai, mert az izomgörcs ami beáll (ami miatt a szem romlik) idegi megterheléstől van, vagyis: gond, gyász, méreg, szomorúság és az unalom (igen, az unalom is egy ilyen tényező). A gyógyulás akkor a leggyorsabb ha azonnal leteszed a szemüveget, de ha nem tudsz nélküle élni hordd, de minél kevesebbet! Ha van kérdésed, írj privit van egy könyvem erről a módszerről. Én igaz hogy csak -1.5-ös vagyok, de rengeteget javultam! Jah és azok akik ezt a lelki-teher=látásromlást hülyeségnek tartják azoknak csak annyit szeretnék mondani, hogy a szem az a szervünk, ami a legszorosabb kapcsolatban áll az aggyal, mivel még az anyahméhben az agy egy részéből fejlődik ki. Jah és még csak annyit hogy a látás 90%-a fejben megy végbe, csak 10%-ot kap a fizikai szem. Már az ókorban is feljegyezték (nevet nem tudok mondani ki volt) hogy "inkább a szemünkön keresztül látunk mint vele".
Bates meg azért van a szemüveg ellen,mert ha mindenki hordja,akkor senki nem veszi meg a szutyok könyvét.
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!