Csak akkor hordhatok kontaktlencsét ha elötte már hordtam szemüveget?
Nem tudom mi bajod van a szemüveggel, de szerintem a kontaklencse nem igazán egészséges, ha belegondolsz..végül is a szemedbe raksz bele egy idegen tárgyat...nem tudom hogy 11 évesen van e rá szükséged, bár én idősebb korban sem támogatom!
Egyébként szerintem nem, hordhatsz rögtön kontaklencsét
Én sem hordtam szemüveget, mégis lett kontaktlencsém, ez nem függ össze. De tény hogy jó ha van mellette szemüveged is.
14 éves kor alatt viszont nem szoktak kontaklencsét adni csak olyan esetben ha a szemüveget nem bírod, amire nem igazán van esély.
Első meg nem tudom miért írja hogy nem egészséges, ez hülyeség. Ha higiénikusan előírás szerint használják akkor semmi bajod nem lehet tőle. Viszont neked még tényleg szemüveg kéne, nem tudom miért nem akarod, nincs azzal semmi baj, ha egy hozzád illő, szép keretet választasz akkor jól is fog kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!