Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mire gondolhatott? Nagyon...

Mire gondolhatott? Nagyon megijesztett!

Figyelt kérdés

1 éve viselek kontaktlencsét, tavaly ilyenkor kezdtem el

18 éves vagyok és lány

amikor voltam a szemorvosnál, aki gyerekkorom óta a szemorvosom, ő írta fel a lencsét is azt mondta, hogy 1 év múlva menjek vissza kivizsgáltatni, hogy mivan a szememmel, így hogy lencsét viselek

nem emlékszem pontosan és nem is foglalkoztam nagyon vele, de valami oylat mondott, hogy néhány embernél kialalkul valami és sajnos megkell szakítani a kontaktlencse viselését. Mire gondolt pontosa? Nektek már volt ilye? Félek és pénteken kell mennem, mert eltelt egy év és akkor már elmegyek, nehogy baj legyen

mire számítsak?

2012. aug. 29. 08:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő de sztem ha nem fáj és nem látszik a szemeden valami, akk nem lehet baj. Ha mégis akkor abba hagyod a viselését és kész. Drukkolok :)
2012. aug. 29. 08:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, azt jelenti, hogy valakinek annyira nem tolerálja a szeme a viselését, hogy a megkímélése érdekében abbahagyatják vele a hordását. Ahogy mondta az első, ha nem volt rá panaszod, nem fájt, nem gyulladt be a szemed, akkor nem valószínű. Valakinek a szemének alapból olyan az alakja, hogy nem teszi lehetővé a kontaktlencse használatát.
2012. aug. 29. 09:11
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi agyors választ :)

nem szokott vele bajom lenni, néha szúr, amikor berakom, de csak kb 1 percig, ilyenkor arra gondolok, hogy biztos a széle megszúrta valamelyik részét, mert kapkodva szoktam berakni mert sajnos mindig mindenhonnan késésben vagyok :D

nem tudom hogy az mennyire lehet baj, hogy itthon mindig szemüveg van rajtam és csak akkor használom a lencsét, ha megyek valahova

nehogy ez miatt legyen baj

2012. aug. 29. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!