Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kicsit megijesztett a gyerekor...

Kicsit megijesztett a gyerekorvos, mire gondolhatott?

Figyelt kérdés

15 hós oltáson voltunk, ahogy vizsgálta a gyereket egyszer csak nyomogatni kezdte a bordáit, mondja, hogy kicsit kiállnak....

Kérdezi, hogy nem akarom-e emiatt elvinni vérvizsgálatra, mondom ha nem muszáj akkor nem, de mire gondol mi baja van, de nem válaszolt.

aztán kérdezte, hogy adtam-e neki a d vitamint, mondom persze, akkor semmi baj mondta.

kérdeztem hogy de mire gondolt, hisz még senkinek sem tűnt fel, hogy baj lenne a bordáival, de nem válaszolt. de egyre jobban nyugtalanít a dolog. szerintetek?

légyszi ne azt írjátok, hogy kérdezzem meg, mert ugyis megfogom....

2010. jún. 20. 08:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nagyfoku kalciumhianyra gondolhatott, ezert kerdezhette a D vitamint. De ha szedi rendesen akor kizarta, hogy a kalcium nem szivodik fel rendesen a csontokba.
2010. jún. 20. 09:24
 2/2 anonim ***** válasza:

angolkórra gondolt. A Dvitamin hiány nyomán kialakuló betesgég,ami a csontok deformitásával jár

(tyukmell, pókhas, O-láb )

2010. jún. 20. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!