Mitől vérzett be csak az egyik szemem?
Kb pont egy hete ébredés után belenézve a tükörbe láttam meg, hogy a jobb szemem orrom felőli részén a fehér rész bevérzett. Olyan, mint amikor nagyon sokat, erősen dörzsöli az ember, még a csücsökben levő kis valami is kicsit megduzzadt.
DE nem kíséri semmi egyéb tünet:
-nem fáj (környéke sem)
-nem könnyezik erősebben
-nem csipásodik
-nem viszket
-nem erőltettem meg magam
-a másik szememen semmi sem látszik
-nem gépeztem többet, mint amennyit szoktam
-nem magas a vérnyomásom
-jól látok vele
-nem volt semmi nagyobb szél, mielőtt előjött
-nem is ment bele semmi a szemembe (és ahogy én látom, most sincs benne...meg gondolom, az azért fájna is, vagy irritálna)
Olyan 2 hete kezdtem el szedni a Zyrtec-et allergia miatt, amit pár napja Aeriusra váltott a dokim. A szemem látva (igaz, csak fül-orr-gégész) kizárta a gyógyszert, szerinte csak úgy spontán bevérzett, előfordul.
Előtte elég erős antibiotikumot kellett szednem 1 hónapja (tüsződ mandulagyulladás), még előtte pedig erős vírusölőt
(övsömör).
Olvastam, hogy ez nem pikk-pakk múlik el, még ha csak úgy szimplán bevérzett. Ezért is gondoltam, h várok picit, mert a fenti bajok miatt elég sok pénzt hagytam ott mostanság magándokiknál és gyógyszertárakban. :S A szemészeti klinikára pedig kb 2 hét az előjegyzés :S
Aggódjak??
elraboltak éjszaka az ufok :D
szerintem nem kell aggódnod miatta majd elmúlik magától, semmi komoly tünet nincs, ha lesz akkor fordulj orvoshoz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!