Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért vérzett be a szemem?

Miért vérzett be a szemem?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt úgy ébredtem hogy bevérzett a szemem egy részen. Elsőbb nézegettem magam tükörbe és akkor vettem észre hogy ott van egy piros folt. megijedtem mert még ilyen nem volt. De nem fáj meg semmi, nem szúr. De nem emlékszek arra se hogy megütöttem volna-e vagy megszúrtam-e. Hát szombaton ki voltam festve, nem tudom attól lehet-e ha belement, vagy nem tudom. De nem az egész szemem van csak egy részen. És nem tudom de azt vettem észre hogy terjedt. Szóval nem javult. :( Ma megyek orvoshoz vele, remélem nem lesz nagy bajom. Úgy félek, sose volt még baj a szememmel. Köszi a válaszokat. 14/L
2011. jún. 21. 12:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én allergiára vagy kötőhártyagyulladásra tippelek. Vsz. szemcseppet meg krémet fogsz kapni.

Majd írd meg, hogy mit mondtak, kíváncsi vagyok.

2011. jún. 21. 12:20
 2/11 A kérdező kommentje:

Persze megírom, Köszi a választ.

Hát remélem is csak szemcsepp meg valami krém lesz, mert félek, sose volt még a szememmel baj. De nem fáj, meg nem szúr, csak zavar hogy piros. :/

2011. jún. 21. 12:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem erőltetted meg magad? Nekem akkor volt ilyen a szemem amikor nagyon sokat hánytam egy vírus miatt. Akkor az erőlködéstől pattant meg ér a szememben. Nagyon durván néztem ki. Mint valami vámpír. Kb 1 hónap volt mire eltűnt. Én nem kaptam rá semmi cseppet, pedig megvizsgálták a kórházban.
2011. jún. 21. 12:28
 4/11 A kérdező kommentje:

aha, értem.

Hát lehet hogy megerőltettem magam.

Remélem nem lesz nagy baj a szememmel :(

2011. jún. 21. 12:34
 5/11 A kérdező kommentje:

na voltam az orvosnál és: KÖTÖHÁRTYA VÉRZÉSem van.

azt mondta hogy ez nem veszélyes, mondta hogy 2-3 hét és elmúlik :S szemcseppet kaptam rá, meg vizes ruhával lehet borogatni.

2011. jún. 21. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Na jól van, örülök, hogy nincs nagyobb baj.

Első

2011. jún. 22. 09:57
 7/11 A kérdező kommentje:

hát most meg holnap mennem kell szentesre a kórházhoz, mert lehet hogy magas a vérnyomásom, elsőbb magasat mértek az orvosnál, aztán meg egy másik mérőkével akartak megmértni de az nem működött, és elküldtek egy 24 órás vérnyomás mérésre.

A szembevérzés a magas vérnyomástól is lehet?

2011. jún. 22. 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen. Okozhat ilyet.
2011. jún. 22. 14:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát a szemem még nem javult, inkább csak terjeszkedett, ki se merek menni a lakásból. Remélem már nem fog. Hát remélem nem magas a vérnyomásom. De hát majd kiderül.
2011. jún. 22. 14:26
 10/11 anonim válasza:
Én is így jártam,nekem is bevérzett a bal szemem egy része,lehet erőltetéstől,de magas vérnyomás is okozhatja.Aszisztensnőnk mondta,hogy szemcseppet szoktak adni rá,de esetleg vizsgálat is szükséges lehet'vérnyomással kapcs.'.Orvos nem vizsgált,mert nem volt türelme megvárni a betegeket!!!
2011. jún. 23. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!