Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért vérzett be a szemem?

Miért vérzett be a szemem?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt úgy ébredtem hogy bevérzett a szemem egy részen. Elsőbb nézegettem magam tükörbe és akkor vettem észre hogy ott van egy piros folt. megijedtem mert még ilyen nem volt. De nem fáj meg semmi, nem szúr. De nem emlékszek arra se hogy megütöttem volna-e vagy megszúrtam-e. Hát szombaton ki voltam festve, nem tudom attól lehet-e ha belement, vagy nem tudom. De nem az egész szemem van csak egy részen. És nem tudom de azt vettem észre hogy terjedt. Szóval nem javult. :( Ma megyek orvoshoz vele, remélem nem lesz nagy bajom. Úgy félek, sose volt még baj a szememmel. Köszi a válaszokat. 14/L
2011. jún. 21. 12:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyet ne engedj: hogy kapásból vérnyomáscsökkentő gyógyszert írjanak fel, mert azt aztán szedheted életed végéig.

Nekem is magas volt, elküldtek laborra, kiderült, hogy egy vírus okozta, szépen el is múlt magától. De néztek pajzsmirigyet is.

Ha minden leleted negatív, akkor is elsősorban az életmódodon próbálj változtatni, kerüld a sok sót (a bolti ételekben is, chips, kenyér, felvágottak, készételek - ezeket is be kell számítani), ha túlsúlyos vagy, fogyj le, és kezdj el sportolni, az csökkenti a vérnyomást. És csak legvégső esetben fogadd el a gyógyszert. Megbízható orvost keressetek, ne olyat, aki egy recepttel elintéz.

első

2011. jún. 24. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!