Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Csak szerintem nem normális ez?

Csak szerintem nem normális ez?

Figyelt kérdés
Kb 1-2 hete kaptam meg a szemüvegem amit az orvos felirt, az alapján csináltattam. Jól, és tisztábban látok benne mint nélküle. DE, eddig nem nagyon használtam az utóbbi kb 2 napban többet használtam, pl tévézésnél, gépezésnél.. és azóta sokkal rosszabb lett a szemem mint mielőtt így jobban használni kezdtem, előtte még szemüveg nélkül is tudtam olvasni apró betüket meg minden, csak a távoli dolgokat láttam kicsit homályosabban. Amióta használom sokkal rosszabb lett, amikor nem használom, szinte alig látok, még olvasni sem nagyon tudok már. Nem hiszem el... miért van ez, miért lett rosszabb? Pedig még csak 18 vagyok. :(
2012. júl. 8. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert ez a szemüveg távollátásra van. Olvasáshoz ez nem jó. Én, ha olvasok, vagy gépezek, szemüveg nélkül teszem, és akkor sincs rajtam, ha pl. főzök. Csak kint az utcán hordom.
2012. júl. 8. 20:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem azt mondta az orvos hogy mindig hordjam, csak fürdésnél és alvásnál vegyem le, meg sportolás közben. :s
2012. júl. 8. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:

és hány dioptriás?

lehet még nem szokta meg a szemed.

2012. júl. 8. 21:07
 4/7 A kérdező kommentje:
ha jól emlékszem 2,5-ös
2012. júl. 8. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha távolra látsz rosszul csak akkor ne használd mondjuk olvasáshoz.
2012. júl. 8. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el és megkapod a szakember válaszát:

[link]

2012. júl. 13. 00:04
 7/7 anonim válasza:
en altalanos iskolai 2. osztalyban lettem szemuveges.. van aki meg eleve ugy szuletett hogy mar pici kora ota kell neki szemuveg .. szerintem ne a 18 eves korodat sajnald hanem inkabb masokat -.- ;D
2012. júl. 22. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!