Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől lehetett ez?

Mitől lehetett ez?

Figyelt kérdés

Ha ledőlök egy-két percre és utána felkelek néha előfordul, hogy minden kb. 3másodpercre elsötétedik.

Ez valami betegség vagy mi ez?

2012. júl. 7. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Én így vagyok évek óta. A vérnyomásom alacsony, ami pihenéskor még lejjebb megy, aztán hirtelen felállva, leginkább az agy érzékeny erre. De 1-2 másodperc, és minden rendben. Szerintem neked is "csak" erről van szó.
2012. júl. 7. 22:12
 2/5 A kérdező kommentje:

De ugye ettől még az agyam rendben van és nincs semmi baja?

Nem károsítja az alacsony vérnyomás?

2012. júl. 7. 22:18
 3/5 anonim válasza:
Nekem is így van és szerintem sok mindenkinek. Normális.
2012. júl. 8. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Amit az előzőek írtak. Vagy vérnyomás, vagy nem ettél eleget, túlhajszoltad magad. Nekem a sok koffeintől is előfordul.
2012. júl. 8. 20:22
 5/5 anonim válasza:

Nekem azt mondták az ismerőseim, hogy a vércukor szint esik le általában ilyenkor...

De nekem már volt olyan is, hogy egyszer minden elsötétült, és csak erre emlékszem, a következő meg az az emlékem, hogy szólnak nekem,hogy a telefonom leesett...

Ezt nem azért mondtam,hogy esetleg megijesszelek, hanem azért, hogy jól vagyok ettől függetlenül és mindenki, azt mondja nekem, hogy semmi bajom nincs...

Ha ezt el akarod kerülni, akkor, ha megpihentél,ne állj fel olyan gyorsan, hanem szép lassan, nekem ez így sikerült és egyre kevesebbszer fordul elő az ilyen. :)

2012. júl. 26. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!