Mi lehetett ez? Azóta is tartok tőle
Figyelt kérdés
Régebben még kisgyerek (tehát kb 10 év ) voltam és emlékszem ,hogy egyik este illetve éjjel valami furcsát álmodtam ,mintha -furán hangzik- a szoba padlóján csúsztam volna és minden ilyen kinagyítottnak tűnt mint mikor nagyok ráközelítesz valamire pl gépen és ez ilyen furcsa érzést generált a szemembe, amire fel is ébredtem és még ott is ez volt. Szóval közeledtek,távolodtak a tárgyak én meg bepánikoltam sírtam is talán de nagynehezen elmúlt. Nos azóta is ezt tartom életem legrosszabb élményének , olyan szinte rossz volt ez az ... AKÁRMI ,hogy azóta is néha ettől félek ,de most hogy ugye problémáim lettek még csak jobban.2012. jún. 12. 23:40
1/1 A kérdező kommentje:
Megnyugtatna ha valaki esetleg megmondaná mi lehetett ez? valami tipp? Gondolkodtam ilyenen ,hogy lehet nyomtam a szemem alvás közbe vagy nagyon lement a vérnyomásom vagy sokat gépeztem. Nemtudom.
Egyébként én arra tippelek ,nemtudom ,hogy talán a korral járt vagy épp lehet lázas voltam - de nem biztos- vagy fogalmam nincs. Minden olyan kicsinek , távolinak tűnt
2012. jún. 12. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!