Lassan 50 napnál tartok, még mindig nem jött meg. Egy hete kezdtem szedni a norcolutot. Szedése közben 4 napig görcsöltem enyhén, és nagyon enyhén barnáztam is, és a mellem is fájt. Aztán tegnapra, mintha elvágták volna. Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Mostanában nincs rendben a ciklusom, eddig ugyan megjött, igaz késett, és nem volt mindig ugyanolyan, de ez már túlzás....Terhes nam vagyok, de a méhnyálkahártyám két hete 12 mm-es volt, akkor kaptam a gyógyszert, az orvos azt mondta, volt peteérésem(szerinte), de akkor miért nem jön meg? Vagy ezt a pár nap barnázás tekinthető annak?De akkor mi lesz, ha abbahgyom a bogyót, akkor kellene megjönnie, nem?2008. júl. 29. 09:47
1/8 anonim válasza:
Szia
Én is szedtem már a norculotot 2*1szemt 5napig. Aztán a 6-7 nap mindig megjött tőle. nem barna volt, hanem rendes mensi!! Nem lehet, hogy te terhes vagy? Nem csináltál mostanában terhességi tesztet? Azért kérdezem, mert ettől a gyógyszertől tuti, hogy megjön a mensi!!! Én, erre gondolnák, ha nem jönne meg a gyógyszertől
2/8 anonim válasza:
első vagyok:) 12mm ny.hártya az nagyon szép, egy babához nagyon jó:) Azért drukkolok. Szeretnétek babát?
3/8 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet, de negatív lett, igaz nme reggeli elsőből.....gabriel volt. Nemtudom. Várok még, ha nem jön meg, akkor visszamegyek az orvoshoz.... Két hete megnézett, azt mondta, nem lát terhességet, de az már régen volt.....
2008. júl. 29. 11:07
4/8 A kérdező kommentje:
nem, bocsi elrontottam
2008. júl. 29. 11:07
5/8 anonim válasza:
szinte mint az én példám,nekem március óta nem jött meg és juniusban felirt nekem a doki norcolutot,rá5 napra megjött és nekem is csak barnázás volt,2-3 napig,azt hallottam ez is mensinek számit,de nekem azóta eltelt 5hét és megint nem jött meg,majd lassan tesztelek,de nem sokat várok mert kiábránditó ez a sok várakozás...
6/8 A kérdező kommentje:
Orvosnál voltál azóta?Ultrahang mit mutatott? Nagyon rossz ez a várakozás......egyetértek.
2008. júl. 29. 12:31
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor a barnázás is 'annak' számít.....de nekem a bogyó szedése alatt volt ilyen. Akkor vehetem úgy, hogy megjött? Bár, nagyon gyenge volt, nemtudom. És akkor, szerinted, ha abbahagyom, akkor újrakezdődik, vagy akkor már nem lesz semmi?
2008. júl. 29. 12:33
8/8 anonim válasza:
én is hasonóan jártam. most tartok a 69napnál, és mivel tabi abbahagyás óta össze vissza a ciklusom, az orvos proverát írt fel.(most szedem és várom, hogy jöjjön) a menszi megíndító után pár napon belül meg kell hogy jöjjön, ha nem jelentkezik, nézz egy tesztet ismét, és ha negatív fordulj orvoshoz. mert hivatalosan 36 nap után már probléma ha nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!