Lehet, hogy félremérik a szemet? Fél év alatt fél dioptriát romlott a szemem? Lehet ez? Vagy rosszul nézték?
Figyelt kérdés
Nem sok? Télen mérték, akkor volt -0,5 dioptoráis, nem kellett szemüveg, most pedig -1es. Nem is az érték riasztó, hanem hogy ilyen rövid időn belül ennyit romlott. Akkor ez lesz a tendencia?2012. júl. 3. 12:32
1/2 anonim válasza:
Persze hogy lehet... nekem is volt már ilyen.
hány éves vagy?
2/2 anonim válasza:
Félremérhetik, illetve lelki okok is közrejátszhatnak. Nekem 14 évesen felírtak 0.5 és 1 dioptriás lencséket, 2 hónap múlva meg nem kellett. Pedig csak 2x volt rajtam. Milyen érdekes. Egyéni kivizsgálást igényel mindenki (lehetőleg pontosat). Keress fel más dokit is, nem hiszem, hogy ilyen gyorsan romlana a szemed, de nem zárható ki. Okosabb utánajárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!