Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miert lesz karcos a szemuveg?

Miert lesz karcos a szemuveg?

Figyelt kérdés

Anyosomnak 1.5 eve vettunk egy szemuveget, megsajnaltam, mert olyan karcos volt a szemuvege, es nem futotta uj szemuvegre neki.

De most megint karcos neki a szemuvege. Mitol karcosodik ossze? Szemuvegtorlot hasznal, ha szappanos vizzel tisztitja, akkor is utana a szemuvegtorlovel torli, mindig tokban tartja azt mondja.

Nekem 1 eve van szemuvegem, egy darab karcolas ha van rajta.

2012. júl. 2. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérni kell rá karcmentesítő réteget. Múltkorimon nem volt, hiába vigyáztam rá, tele volt karccal.
2012. júl. 2. 14:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Hat az oven volt:(, az enyemen meg nincs. Nekem ez az egy szemuvegem van, lassan szinte egesz nap rajtam van. Nehez volt megszoknom, kezdetben szinte rosszabbul lattam vele, igy csak szamitogephez, tv-hez, olvasashoz hasznaltam. Tehat eleg surun fol-le vettem. Mindig tokba raktam. Ma mar szinte csak evesnel rakom le, meg ha beszelek valakihez, vagy elmegyek itthonrol, de neha mar magamon felejtem. Azert eleg sokszor veszem le-fel, mert van egy kislanyom, (2 eves) es ha jatszok vele, akkor le kell tennem, hogy ne seruljon a szemuveg. Megsincs rajta karc.

Anyos is surun le fel veszi, de kevesebbszer, mint en. En arra gyanakszom, hogy nem vigyaz ra megfeleloen. Felek, hogy megint romlik a szeme a karcolasok miatt es venni kell neki megint. De nekem sincs arra penzem, hogy 1-2 evente vegyek neki egy kozel 30 ezer forintos szemuveget.

2012. júl. 2. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A lencse legtobbszor a helytelen tartastol karcolodik. Magyarul lencsevel lefele teszi le, ezt nem szabad.Nekem is eleg draga szemuvegemvan, meg a tokot is kibelelem a torlokendovel.:)

2012. júl. 22. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!