Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Gyakran fáj a szemem. Jól...

Gyakran fáj a szemem. Jól látok. Muszály szemuveg? (tobbi lent.

Figyelt kérdés
jól látok de gyakran fáj a szemem, egy ismer5s azt ajánlotta h legyen szemüvegem, de én nem akarok evvel szemorvoshoz menni...ha nem kapok szemüveget se kontaktlencsét akkor a látásom romulhat, vagy csak tovább fog fájni a fejem? pls segítsetek
2010. nov. 1. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok minden miatt fájhat a szemed, ezek közé tartozik az is, hogy nem látsz jól, csak tagadod, és erőlteted tovább a szemed, de ezer egy másik oka is lehet, amik később súlyosbodhatnak. De hogy pontosan mi a baj, azt mi innen soha, de soha meg nem fogjuk tudni mondani neked, úgyhogy ha nem ér meg neked annyit a látásod, hogy elvonszold magad egy nyamvadt szemészhez, és szükség esetén hajlandó legyél szemüveget vagy kontaktlencsét hordani, akkor továbbra is ugyanúgy fájni fog, mert az ilyesmi ritkán múlik el magától.
2010. nov. 1. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is sokszor fájt a szemem, főleg nyáron, de a látásommal semmi gond nem volt (csak amikor már a fejembe is átsugárzott ez a fájdalom) elmentem szemészhez, kiderült, hogy fényérzékeny a szemem azért fáj, a megoldás pofon egyszerű, napszemüveget kell hordanom ha nagyon süt a Nap. Szerintem te is menj el dokihoz és ő majd megtalálja a problémát, a szemed világa többet ér mint a büszkeséged!
2010. nov. 1. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha MUSZÁLY szót így írod bizony nem árt a szemüveg,hogy eltud olvasni,hogy kell helyesen írni.

Egyébként muszáj megnézetned magad egy orvossal,mert a rossz látás is okozhat szem illetve fejfájást.

Attól,hogy te nem akarsz szemüveget,sem kontaktlencsét a szemed még tovább romolhat.

2010. nov. 1. 14:18
 4/4 A kérdező kommentje:
thx a válaszokat..és a muszály az csak figyelmetlenség volt :D
2010. nov. 1. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!