Gyakran fáj a szemem. Jól látok. Muszály szemuveg? (tobbi lent.
Figyelt kérdés
jól látok de gyakran fáj a szemem, egy ismer5s azt ajánlotta h legyen szemüvegem, de én nem akarok evvel szemorvoshoz menni...ha nem kapok szemüveget se kontaktlencsét akkor a látásom romulhat, vagy csak tovább fog fájni a fejem? pls segítsetek2010. nov. 1. 13:56
1/4 anonim válasza:
Sok minden miatt fájhat a szemed, ezek közé tartozik az is, hogy nem látsz jól, csak tagadod, és erőlteted tovább a szemed, de ezer egy másik oka is lehet, amik később súlyosbodhatnak. De hogy pontosan mi a baj, azt mi innen soha, de soha meg nem fogjuk tudni mondani neked, úgyhogy ha nem ér meg neked annyit a látásod, hogy elvonszold magad egy nyamvadt szemészhez, és szükség esetén hajlandó legyél szemüveget vagy kontaktlencsét hordani, akkor továbbra is ugyanúgy fájni fog, mert az ilyesmi ritkán múlik el magától.
2/4 anonim válasza:
Nekem is sokszor fájt a szemem, főleg nyáron, de a látásommal semmi gond nem volt (csak amikor már a fejembe is átsugárzott ez a fájdalom) elmentem szemészhez, kiderült, hogy fényérzékeny a szemem azért fáj, a megoldás pofon egyszerű, napszemüveget kell hordanom ha nagyon süt a Nap. Szerintem te is menj el dokihoz és ő majd megtalálja a problémát, a szemed világa többet ér mint a büszkeséged!
3/4 anonim válasza:
Ha MUSZÁLY szót így írod bizony nem árt a szemüveg,hogy eltud olvasni,hogy kell helyesen írni.
Egyébként muszáj megnézetned magad egy orvossal,mert a rossz látás is okozhat szem illetve fejfájást.
Attól,hogy te nem akarsz szemüveget,sem kontaktlencsét a szemed még tovább romolhat.
4/4 A kérdező kommentje:
thx a válaszokat..és a muszály az csak figyelmetlenség volt :D
2010. nov. 1. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!