Kontaktlencse vagy szemuveg?
Utolsotol kerdem hogy milyen fajta a kontaktlencséd?
Ugy értem hogy ki kell venni éjjel? +os vagy -os?
Csak kivancsisagbol, mert nekem tegnapelött jött meg a lencsém és kb 40,000 ft volt, és évente kell cserélni, és olyan amit este ki kell venni, amugy elég erős +9esem van.
Eleinte mindenkinek rossz, de megszokod. Nekem is cilinderes a jobb szemem, a kontaktlencsém viszont nem, de nem gond. Sokkal jobb mint a szemüveg.
Anyagiakról meg annyit hogy nem kell kiadnod havi 10ezret rá mint az első írta, van lencse 4-5ezerért is, és diákkedvezménnyel még olcsóbb.
05:13-as válasz írójának:
+-os a szemem. Az egyik 0,75, a másik 1,25. Johnson & Johnson konktaktlencsét használok, szerintem ez egyike a legdrágábbaknak, viszont minőségben nagyon ott van. 2 heteseket használok és estére kiveszem. Persze aludhatnék is benne, de akkor csak 1 hetet bírnának és amúgy is kellemetlen reggel száraz szemmel kelni. Még valami. A lencsékhez nekem folyadékot is kell venni, amiben tartom őket, az úgy 2 havonta még 5000 Ft. Remélem segítettem valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!