Hogy zajlik egy szemüveg vásárlás?
Szemészeten voltam, az orvos írt fel szemüveget, és holnap vagy holnapután szeretnék elmenni az ofotértbe választani, és megnézni az árakat.
Bemegyek, és oda kell adni azt a papírt amit az orvos adott?
Ők pedig mutatnak kereteket, vagy esetleg ajánlanak olyat típust ami illik az arcomhoz, és fel is lehet őket próbálni, vagy csak képeken mutatják? Utána körülbelül mennyi idő mire kész lesz, és lehet érte menni?
(Elnézést a sok kérdésért, azért érdekelnek ezek hogy ne érezzem annyira hülyének magam, tudjam hogy mire számítsak. )
Odaadod az orvosi papírt.
Ki vannak téve a falra a keretek, válogathatsz, segítenek is, hogy melyik áll jobban, nekem 1 hét alatt készen volt.
Úgy zajlik a vásárlás, ahogyan előttem leírták, csak még annyival egészíteném ki, hogy a lencsével kapcsolatban is több kérdést fognak feltenni, megkérdezik, hogy milyen bevonatosat szeretnél, fényre sötétedőt kérsz-e stb... Ezek előnyeiről, hátrányairól, árairól nyugodtan kérdezd meg az eladót, ne légy szégyenlős és biztos vagyok benne, hogy ők is szívesen segítenek. Egy szemüveget (a mai árak mellett) az ember nagyon sokáig használ, így jobb, ha elsőre a lehető legjobbat választod ki.
Még annyit szeretnék javasolni, hogy előtte mindenképpen nézz körül más optikákban is, mivel nagyon nagy árkülönbségek lehetnek, mind a lencse, mind a keret árában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!