Szemüveg vásárlás "okosan"?
SZTK-ban általában hónapokkal előre kell időpontot kérni, úgy bánnak veled, mint a kutyával, és esetemben kétszer is olyan jól elmérték, hogy fél éven belül vehettem új lencsét, mert annyira nem láttam már vele.
TB nem igazán van rá, talán valami pár100 forint, szerintem elhanyagolható összeg ilyen tételnél.
Évek óta optikában, géppel vizsgálnak, azóta legalább jól belőtték a dioptriát, és legrosszabb esetben is egy héten belülre kapsz időpontot. Ha vásárolsz is, sokszor ingyenes a vizsgálat, én ezt javaslom.
Figyeld, hol van jó akció, én múltkor kevesebb, mint fele áron kihoztam/keress egy kisebb no name optikát, ott eleve minden olcsóbb, bár a választék kisebb általában.
UV, karc és tükröződés elleni réteget mindenképp tetetnék a lencsére.
Keretet meg ne a divat szerint válassz, hanem ami jól áll, kényelmes, és elég nagy a látótere, hogy ne zavarjon lehetőleg. Az eladók szoktak segíteni, de ha a pótszemüveged kerete még jó, akár elég lencsét cserélni, úgy azért olcsóbb valamivel.
Ha budapesti vagy, tudod hasznosítani az infómat:
Diszkont Optika 1026 Bp, Szilágyi E. fasor 31.
Tel.: 2141442
13:27 vagyok. A Vision Express-ben inkább márkás és drágább keretek vannak, jobbára Ray-Ban, de persze vannak olcsóbbak is, amik jól néznek ki, az Ofotértban meg nagyon olcsón is vannak keretek, de vannak márkásak is. Retro keretet találni nem kunszt manapság, inkább az a lényeg, hogy márkásat akarsz-e vagy sem. Pl. egy szerintem borzasztóan ronda retro keret volt az ofotértes eladó hölgyön, én biztos fel se próbáltam volna, de valami piszkosul jól állt neki!
Lehet, hogy a kis maszekok valamivel olcsóbban csinálják meg, és ők tényleg bármit elvállalnak. Mondjuk én akkor is az Ofotértra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!