20-22ezer ft kifut egy normálisan kinéző szemüveget?
Ma voltam a szemészeten, és sajna szemüveg kell, de azt csak munkához, az iskolában órákon stb-n kell használni, nem állandóan. Csütörtökön kell visszamennem a szemészetre hogy kiírják a szemüveget.
Még azt szeretném megtudni, hogy ez hogyan működik? Kiírja az orvos a szemüveget, elmegyek az optikába vagy nem tudom hol lehet választani), és ott kiválasztom, utána hány nap, mennyi idő amíg kész lesz?
Köszönöm a választ. :)
Hát.. kiváncsi leszek rá, még soha nem volt szemüvegem, és nem is szerettem volna, de hát ha muszáj, akkor muszáj. :/ :)
A szem az már nem fog soha "meg gyógyulni", és mindig is kell majd a szemüveg?
Próbálkozhatsz szemtornával. Hogy milyennel az majd akkor ha tudjuk...:D
Érdekes még az ÉFT technika is, állítólag van akinek bevált.
Nekem 30ezer volt egy nagyon pofás S.Oliver keret. (Kár hogy csak 3 hétig hordtam.)
Felírja a doki, elmész az optikába, kiválasztod a keretet és kb. 3 naptól indul a határidő. Tesómnak nagyjából 1 hónapot kellett várnia a kész szemüvegre, de neki -9-es a szeme és valami speciális lencse kellett.
Én Retro márkájú szemüveget vettem, lencsével együtt. 22.000ft-ért.
Pár óra alatt megcsinálták.
én 27 ezerből vettem a szemüvegemet, szerintem nagyon trendi. de ez attól is lehet eltérő hogy hányas.. az enyém 1,75-s. meg attól is hogy karcmentes lesz-e az üveg..
nekem fél hónap volt míg elkészült -.-'
Köszönöm a válaszokat.
Ma voltam a szemészeten, fel is írta az orvos a szemüveget. Utána elmentem az ofotértbe, és választottam. A keret 17990- ft, lencsével együtt 29170ft lett volna, de most valami akció van, és a teljes árból lejön 30%, így csak 20419ft-ot kell majd fizetnem. Egy hét múlva lesz kész.
Szerintem jól választottam, megnéztem többet is, és segítettek is, mondták hogy melyik áll jól stb...
Nemtudom hogy fogom megszokni... nagyon fura volt. :S De tény hogy sokkal jobban és tisztábban látok benne mint anélkül.
Ha jól emlékszem, 2,75-ös a lencse amit felirt az orvos.
Bem tudom hogy ez úgy általában milyennek számít? Soknak? Csúnya, vastag lesz a lencse a keretben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!