Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencsében délutánonként...

Kontaktlencsében délutánonként lehet aludni 1-2 órát vagy inkább nem?

Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 15:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod, hogy órákig aludni fogsz, akkor szerintem vedd ki, az nem nagy erőfeszítés. Én max 20 perceket alszok néha vele, amikor délután fáradt vagyok. De ha direkt tervezem, hogy aludni fogok, akkor mindig kiveszem. Napi vagy tartós lencséd van? Mert mondjuk ha egynapos, amit utána kidobsz, akkor pazarlás kivenni, aztán néhány órára megint újat rakni.
2012. máj. 31. 15:47
 12/13 anonim ***** válasza:
73%

Amikor még hordtam, reggel előbb beleraktam, majd 40 percre visszaaludtam. Évekig csináltam ezt, nem hiszem, hogy jót tett volna, de szerencsére károsodni se károsodott miatta. És ezt is csak azért csináltam, mert a reggeli öltözés-tisztálkodás procedúrában általában kapkodtam, és persze akkor nem akart soha ráillesztődni a szememre.

De örülök, hogy már nem kell bajlódnom vele nap mint nap..

2012. máj. 31. 21:05
 13/13 Rico 0077 válasza:
a
2012. jún. 12. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!